Eindelijk, een klassenfoto met daarop mijn vader

Het is heel vreemd om na vijfendertig jaar eindelijk eens een (onbekende) jeugdfoto van je vader te zien. Het overkwam me gisteravond toen een lid van mijn Facebook-groep ’t Dordrecht van toen me deze klassenfoto toestuurde. Het betreft mijn vader in de vijfde klas op de Prinses Marijkeschool in Dordrecht.

Zo zie je maar weer wat de kracht van social media is. Heel erg bedankt, Sjaan!


Oproep

Heb jij ook met mijn vader Johan den Rooijen (1957-2019) in de klas gezeten (op de Prinses Marijkeschool of de LTS aan de Reeweg) en heb je schoolfoto’s waar hij (misschien) ook op staat? Of heb je bijvoorbeeld met hem in de straat gewoond en staat hij toevallig op een kiekje? Dan zou ik de foto’s vanzelfsprekend heel graag willen zien. Foto’s mogen gemaild worden naar post@leokroonen.nl

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *