Oproep: Wie heeft klassenfoto’s voor mij?

Vanavond plaatste ik een oproep in de 3.000+ leden tellende Facebook-groep Oude Schoolfoto’s, maar ik deel ‘m voor de zekerheid ook nog even op mijn blog. Voor mijn familieonderzoek zou het namelijk ontzettend leuk zijn als ik oude schoolfoto’s kan vinden waarop mijn voorouders staan of hun broers, zussen, neven en nichten.

Het gaat om de volgende plaatsen en achternamen:

Dordrecht: Candel, de Groot, Kleton, Kroonen, Levisson, den Rooijen.
Tilburg: van Laarhoven.
Zwijndrecht: van der Linden.
Lage Zwaluwe: Lucas, den Rooijen.

Heb jij toevallig foto’s waarop kinderen staan die een van bovengenoemde achternamen hebben én uit een van bovengenoemde plaatsen komen? Dan zie ik graag scans/foto’s van deze foto’s tegemoet. Mailen kan naar post@leokroonen.nl

Alvast bedankt!

Op bovenstaande foto zien we de Prinses Marijkeschool in Dordrecht, klas 3, rond 1967/1968. Het meisje met dat vrolijke gezichtje is mijn moeder, de juffrouw heette Van de Laan of Van der Laan.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *