Oproep: Wie zijn de mensen op deze foto?

Een aantal maanden geleden nam de kleinzoon van mijn overgrootvaders broer Wout contact met me op. Hij was op mijn blog terechtgekomen en herkende meteen van alles. We mailden heel wat heen en weer en Cees was zelfs zo vriendelijk geweest om allemaal prachtige foto’s voor me te scannen. Slechts één foto riep vragen op, want wie was deze jongeman toch?

Op de achterkant van deze foto staat ‘L Kroonen 23 jaar H H Suisstraat 70’. Heer Heymansuysstraat dus. Deze L. Kroonen is sowieso niet mijn opa, want hij had een bloedhekel aan alcohol. Onmogelijk dus dat hij in een zaak met alcoholische dranken zou werken.

Maar wie is het wel? Weet jij het? Laat het me dan zeker weten!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *