Foto’s van mijn overgrootvaders broer Matthias Kroonen

Zoals in de vorige blogpost besproken groeide mijn opa op in de Schuitenmakersstraat. Op nummer 2 woonde hij met zijn ouders Casparus Kroonen en Jannetje de Groot. Mijn overgrootmoeder was eerder getrouwd geweest. Toen Piet Kleton (te jong) overleed blijf zijn vrouw met de vijf kinderen achter. Later kwamen daar nog drie Kroonens bij. In het piepkleine huisje woonde het gezin met uiteindelijk acht kinderen!

Waarom ik dit deel? Van de week vertelde de kleindochter van Matthias Kroonen, mijn overgrootvaders broer, dat haar dochter tegenwoordig in datzelfde huisje woont. Onvoorstelbaar! Er woont nu dus gewoon weer een nazaat van Kroonen in het huisje waar mijn opa opgroeide. Erg bijzonder. 🙂

Hieronder een aantal foto’s van Matthias Kroonen, die zijn kleindochter me toestuurde.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *