Oproep: Wie is deze voetballende Laarhoven?

Twee maanden geleden alweer kwam ik deze foto tegen in de Dordrechtsche Courant van 13 januari 1936. Ik zocht namelijk op mijn oma’s achternaam. Maar in mijn eigen Facebook-groep ’t Dordrecht van toen had niemand een idee wie de Laarhoven op de foto is. Ik kreeg in ieder geval geen reacties… Gezien de namen Pruimboom, Minnebreukers en Mulleberg (alledrie verkeerd gespeld) is het aannemelijk dat het om een van Laarhoven gaat én om een familielid. Mijn familieleden aan oma’s kant trouwden namelijk met een Pruijmboom, Minnebreuker en Müllenberg. Kan niet missen dacht ik zo.

Het bijschrift luidt als volgt: “De namen der spelers op bijgaande foto zijn: van links naar rechts: Staande: Van Dongen, Finmans, Zendman, Minnebreukers en Laarhoven; Zittend: v. d. Linden, Pruimboom, De Graaf, Witman, C. Finmans en Mulleberg.”

Ik denk trouwens dat niet de tweede van rechts maar de derde rechts een van Laarhoven is. Daar herken ik onze gezichten in.

Wie is deze van Laarhoven? Kan jij het me vertellen? Laat dan zeker een reactie achter.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *