16 foto’s van mijn oma’s familie

Onlangs werd bovenstaande foto in mijn Facebook-groep ’t Dordrecht van toen geplaatst. Naar aanleiding hiervan stuurde een nicht van mijn moeder mij een heleboel foto’s toe. Eindelijk iemand die de moeite nam om naar foto’s te zoeken, eindelijk iemand die aan mij en mijn onderzoek dacht. Hoewel niet in hoge resolutie was ik toch blij verrast. Vooral omdat ze foto’s stuurde van familieleden voor en in hun woonwagens. Dankjewel, Corrie! De foto’s zijn schitterend.

Op bovenstaande foto v.l.n.r.: Anna Catharina Hartogs (mijn oma’s moeder), tante Dien (mijn oma’s zus), haar dochters Annie en Corrie, Corrie (van mijn oma’s andere zus Kiki), mijn moeder Frea op de voorgrond, mijn oma Cornelia Antonia van Laarhoven in de stoel, mijn tante Jannie (rechts van mijn moeder) en Nel (eveneens een dochter van tante Dien) die als enige staat.

Op onderstaande foto’s zijn vooral Corrie, haar ouders Hans Baegen en Dien (Bernardina Johanna) van Laarhoven en haar zussen Annie en Nel te zien, maar soms ook mijn oma en overgrootmoeder.

Reacties op “ 16 foto’s van mijn oma’s familie ”
  1. klop dat ze een bandje hadden dat hete de prikkies, lowietje speelde op het drumstel, ome Bart en ome Lowie accordeon, de band is gestopt toen ome Lowie is overleden volgens mijn groetjes

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *