Drie familiefoto’s prachtig ingekleurd!

Wauw! Iemand was zo aardig om deze familiefoto’s voor me in te kleuren. Te gek! Ik krijg meteen zin om mijn familieonderzoek voort te zetten. 😉 Bij dezen beloof ik dan ook meteen eventjes dat ik het binnenkort weer zal oppakken.

Foto 1: mijn oma’s broer Lowie van Laarhoven en hun zwager Hans Baegen.
Foto 2: mijn oma’s vader Wilhelmus Joannes van Laarhoven (Willem de Prik).
Foto 3: mijn oma’s oom Gellof Hartogs.

Sinds begin vorige maand ben ik werkzaam als medewerker marketing & communicatie bij Museum Ons’ Lieve Heer op Solder. Je zult begrijpen dat ik momenteel veel nieuwe indrukken te verwerken heb en hierdoor niet aan mijn familieonderzoek toekom, maar er komt uiteraard een vervolg. De tijd zal uitwijzen op welke manier.

Afgelopen juni rondde ik mijn bacheloropleiding aan de Universiteit van Amsterdam af. Ik wilde niet meteen met een masteropleiding beginnen, omdat ik andere behoeften had. Momenteel wil ik ruimte maken voor werken, sparen en reizen. Vorige week zat ik in Denemarken, in december zit in Zweden, in maart in Japan. Ik ga het ervan nemen!

Echter, de behoefte om de masteropleiding maatschappijgeschiedenis te gaan doen blijft eveneens bestaan. Ik zou onderzoek willen doen naar de beeld- en identiteitsvorming van autochtone woonwagenbewoners, zoals mijn familieleden. De cover van mijn masterscriptie heb ik in ieder geval al, want dat is bovenstaande foto. Want zeg nou eerlijk, is-tie niet waan-zin-nig?!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *