Brief van Piet, 29 juli 1942

Dordt: 29 juli 1942

Beste mijnheer Scheijen

Hier is de gehele oogst welke ik heb kunnen vinden. Mijn brief heeft u zeker al ontvangen. Ik zal bij de heer Pors [= Gerrit Pors, damredacteur van de Dordrechtse Courant] ook nog eens vragen of deze nog iets van hem heeft. Ik vermoed van wel. U weet misschien ook nog wel enige adressen waar u vermoeden van heeft dat er enkele zijn.

Ik had zo gedacht, mijnheer Scheijen, als u nu eens bij Van de Kuilen in Utrecht [moet zijn David Douwes in Utrecht, of Kees van de Kuilen in Voorthuizen] bent, dan kan ik misschien ook daarheen komen. In de volgende week ben ik de hele week met vacantie, dus als u soms in die week daar bent dan zou dit mooi uitkomen. Het is maar een voorstel en ik geef mijn meening gaarne voor een betere. Denk er eens over na.*

Mijn vriendengroeten en beste wenschen,

Piet Kleton
Toulonselaan 76 Dordt

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *