Oproep: Wie is deze chique jongeheer?

In nog geen dag tijd werd het interview met Evelyn maar liefst 135 keer bekeken. Hiermee staat deze blogpost met een klap op de dertiende plaats (van de in totaal 111 berichten). Interviews doen het blijkbaar goed bij het publiek, want het gesprek dat ik voerde met mijn opa’s achterneef staat op de tweede plaats met maar liefst 430 views.

Tussen de vele losse foto’s, die Evelyn van haar opa Pieter Jan Kleton erfde, vond ik twee prachtige portretten van een chique jongeheer. Of zijn het twee broers? We hadden geen idee wie het zou of zouden kunnen zijn. Herken jij er iets in? Laat dan zeker een reactie achter!

Nieuwsgierig welke blogpost op nummer één staat? Deze, en wel met 719 views, sinds januari dit jaar (want toen werd leokroonen.nl gelanceerd).

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *