Afgestudeerd, en nu op zoek naar werk

Zoals de trouwe bezoekers van mijn blog hebben gemerkt, haalde ik anderhalf maand geleden mijn familieonderzoek offline. Ik studeerde af (met een 8!) en veranderde mijn website in een portfolio, zodat ik op zoek kon gaan naar opdrachtgevers en dus mijn journalistieke werkzaamheden kon oppakken. Tot op heden helaas zonder succes. De journalistieke sector blijft een lastige, en dus laat ik het voor nu maar even rusten. Ik heb namelijk geen zeeën van tijd, heb spoedig een baan nodig. Reden genoeg om mijn familieonderzoek weer online te zetten. Bij dezen.

Binnenkort zal ik mijn onderzoek voortzetten. Naar verwachting zal ik er echter minder tijd aan besteden dan jullie van mij gewend zijn. Hopende op jullie begrip.

Op de foto: mijn opa Leendert Kroonen met een stapel kranten. Decennialang bracht hij De Dordtenaar rond, met trots en veel plezier.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *