Blogbreak: na 100 berichten er even tussenuit

Vandaag bestaat mijn blog precies een half jaar. In dat half jaar heb ik maar liefst 100 berichten geplaatst. Ik schrik er zelf een beetje van, haha. Aangezien ik deze lente mijn scriptie moet inleveren, heb ik besloten een welverdiende blogbreak te nemen. Ondertussen kunnen mijn vele trouwe bezoekers alles op hun dooie gemakkie teruglezen. Ik zal overigens wel gewoon mijn mail checken, dus mocht je foto’s of andere interessante informatiebronnen voor me hebben, neem dan zeker contact met me op.

Ter promotie van mijn familieonderzoek heb ik vandaag een Facebook-pagina aangemaakt. Klik op ‘Vind-ik-leuk’ als je op de hoogte gehouden wilt worden.

Tot over een paar weken!

Op de foto: De Kolfstraat bij de kruising met de Dwarsgang, gezien vanaf de Voorstraat, met helemaal rechts mijn oma’s broer Jan van Laarhoven. (bron)

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *