5 trouwfoto’s van de familie Kroonen

Het begon allemaal met de trouwfoto van Maria Magdalena Kroonen en Jacob Cornelis de Kok, die op de website van het Regionaal Archief Dordrecht te vinden is. Via de door mij opgerichtte discussiegroep ’t Dordrecht van toen kwam ik in contact met Kroonens waar ik nooit eerder van gehoord had. En zo eindigde ik bij Arend de Kok, de kleinzoon van mijn opa’s oom, die ik uitgebreid interviewde. Naar aanleiding van dit interview kreeg ik onderstaande trouwfoto’s toegestuurd. Prachtig!


Maria Magdalena Kroonen en Jacob Cornelis de Kok


Magdalena Elizabeth Kroonen en Roelof Göbel


Sophia Kroonen en Jacob Hendrik Verzijl


Elisabeth Magdalena Kroonen en Roelof Riet


Janna Catharina Kroonen en Johannes van den Berg

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *