Johannis’ zus Pieternella trouwde met melkslijter Mattheus van Rijn

Naar aanleiding van de berichten over mijn overgrootvader Johannis Willem van der Linden kreeg ik twee prachtige foto’s van zijn zus Pieternella toegestuurd. Haar achterkleinkind wist mij daarbij te vertellen dat ze getrouwd was met melkman Mattheus van Rijn, dus pakte ik gauw de trouwakte erbij. En inderdaad, Mattheus was ‘melkslijter’.


Elders online zag ik dat Pieternella, tijdens de Tweede Wereldoorlog, op 51-jarige leeftijd overleed. Haar overlijdensakte verklapte vanzelfsprekend niets over de doodsoorzaak. Weet jij er wel meer over? Laat dan gerust een reactie achter.

Reacties op “ Johannis’ zus Pieternella trouwde met melkslijter Mattheus van Rijn ”
Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *