7 foto’s van de van Laarhovens op een feestje

Onlangs kreeg ik weer een stapel foto’s van mijn oma mee, onder meer een serie die tijdens een feestje genomen werd. Op de foto’s staan mijn oma, moeder (met haar mooie geblondeerde haartjes, haha), tante Annie, ome Jan en Anneke. Als je weet waar en wanneer deze foto’s genomen zijn, laat het me dan zeker even weten door onder deze post te reageren.

Reacties op “ 7 foto’s van de van Laarhovens op een feestje ”
  1. Leo ik heb nog een foto van mijn opa hartogs uit zijn dienst tijd hij is gestorven 1919 toen mijn vader is geboren ik heb ook nog een stamboom van de familie hartogs

    1. Ha Jan, bedankt voor je bericht.

      Ik zou het fantastisch vinden om de foto van je opa te zien. Dat zou een erg mooie aanvulling zijn op de berichten die ik al over hem geschreven heb.

      Stuur de scans maar naar mijn mail, die vind je hier op mijn website onder ‘Contact’. Nogmaals bedankt voor de genomen moeite!

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *