Joannes’ moordenaar werd doodgeschoten

Toen ik deze gezinskaart onder ogen kreeg, zag ik niet alleen dat de moordenaar van mijn overgrootmoeders broer Joannes Christiaan Hartogs stiefkinderen had, maar ontdekte ik eveneens dat hij zelf ook op jonge leeftijd overleed. Wat was er gebeurd met deze agressieve smokkelaar?

Al snel kwam ik erachter dat Simon Petrus Verhagen, die Piet genoemd werd en ook de bijnaam Peer Kwak had, door een commies doodgeschoten werd. Op het moment dat hij betrapt werd tijdens het smokkelen van sterke drank, greep Piet de veiligheidsbeambte naar de keel. Vervolgens trok deze commies zijn pistool en schoot de beruchte smokkelaar in de borst.

Iets met karma…

Bekijk hier de krantenartikelen: 1, 2, 3, 4

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *