Twee foto’s van het gezin Kroonen-van Laarhoven

Dit jaar is het alweer twintig jaar geleden dat mijn opa kwam te overlijden. Onwerkelijk, waar blijft de tijd? Het gemis is nog altijd groot, ik geloof dat het missen van een dierbare met vlagen gebeurt. Maar sinds ik zo intensief met mijn familieonderzoek bezig ben, gaat er geen dag voorbij. Mijn opa moest eens weten, zijn foto’s op het internet. Daar had-ie stiekempjes best een beetje trots op geweest.

Gisteren was het precies 65 jaar geleden dat mijn opa en oma trouwden. Voor deze post koos ik voor het mooie portret dat op de huwelijksdag van mijn moeders zusje Anita en zwager Ton genomen werd. De twee onderstaande foto’s wilde ik jullie eigenlijk ook niet ontnemen. Op de bovenste foto zijn mijn opa en oma te zien met in het midden mijn moeder en rechts haar oudere zus Jannie, op de onderste foto met achterin hun dochter Anita.

En moet je eens zien hoe schattig mijn oma tegen mijn opa aanleunt…


Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *