Wederom een oproep: heb jij documenten voor mij?

Allereerst wil ik iedereen een goed nieuwjaar toewensen!

De komende tijd zal ik minder actief bloggen, want als ik dit studiejaar wil afstuderen moet ik nu toch écht mijn scriptie gaan schrijven. Ondertussen kun je wel gewoon contact met me opnemen, mocht je iets voor mijn genealogische onderzoek kunnen betekenen.

Twee maanden geleden deed ik al een oproep, waar ik helaas geen reacties op kreeg. En dat terwijl ik op sommige dagen boven de 100 unieke bezoekers had (op 7 december zelfs 230!). In totaal werden mijn korte artikelen 8.185 keer weergegeven, in slechts 3 maanden tijd. Duidelijk mag zijn dat veel mensen mijn blog interessant vinden, waar ik vanzelfsprekend erg blij mee ben, maar waar zijn dan die mensen die relevante documenten op zolder hebben liggen?

Daarom vraag ik het nu gewoon nog een keer: heb jij toevallig foto’s, brieven, familieboekjes, bidprentjes of ander soort documenten van of over mijn voorouders in de kast liggen waarmee ik mijn onderzoek kan verrijken? In dat geval zou ik graag willen langskomen om ze te bekijken, eventueel te lenen en sowieso te fotograferen. Scans in hoge resolutie(!) zijn uiteraard ook van harte welkom.

Ik wil nog even benadrukken dat ik het volkomen begrijp dat mensen geen foto’s e.d. durven uit te lenen. Vandaar dat langskomen of het toegestuurd krijgen van hoge resolutie scans ook tot de mogelijkheden behoren. Mag ik toch iets van je lenen? Geleend materiaal geef ik absoluut terug.

Ga naar deze pagina als je contact met me wilt opnemen.

Nogmaals een goed 2018 toegewenst!

P.S.: Wil je weten wie tot mijn voorouders gerekend worden, bekijk dan deze en deze pagina’s.

Op de foto: een ingekleurd portret van mijn opa Leendert Kroonen.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *