Twee prachtige foto’s van Wilhelmus

Al voordat ik met mijn genealogische onderzoek begon, kwam mijn tante aan met twee prachtige (online gevonden) foto’s van mijn overgrootvader Wilhelmus Joannes “De Prik” van Laarhoven. Op de ene foto poseert hij samen met zijn tweede vrouw Theodora Scheffer, op de andere foto zit hij op een ezel.

Enkele weken geleden heb ik geprobeerd in contact te komen met Frans Pasztjerik, die de desbetreffende foto’s op MyHeritage gezet heeft. Helaas heeft hij (nog) niet op mijn bericht gereageerd, want ik had graag meer te weten gekomen. Weet jij meer over deze twee pareltjes, neem dan zeker contact met me op. Ik ben al blij als je me kunt vertellen waar de rechter foto genomen is of wie de andere personen zijn.

Ook als je meer foto’s van mijn overgrootvader hebt, zie ik je bericht graag tegemoet. Deze twee foto’s zijn namelijk de enige foto’s van mijn overgrootvader die ik tot nu toe heb gezien.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *